مهاجرت به مالزی

یکی از کشور های که ایرانی های زیادی به آن مهاجرت می کنند,مالزی می باشد.اگر شما قصد اقامت بلند مدت در مالزی دارید ,ما برای شما پیشنهاد می کنیم اگر به این کشور تا حالا سفر نکرده اید در مرحله اول سفر کوتاه به این کشور داشته باشید.اگر قصد سفر کوتاه قبل از اقامت به مالزی دارید می توانید بعد از سفر  به مالزی که برای هر فرد با مليت ايرانی ۱۵ روز ويزای توريستی داده مي شود , شما می توانید وضعیت مالزی را دریابید.این سفر شما به مالزی با  ویزای توريستی می باشد.

اگر برای شما سفر ۱۵ روزه قبل از اقامت به مالزی مناسب نمی باشد می توانید ویزای اجتماعی مالزی دریافت کنید.این ویزا ه طول دو تا شش ماه با دعوت رسمی يک شرکت و يا يک فرد مالزيايی و يا اقوام درجه يک هر فردی که در مالزی اقامت دارند انجام می گیرد.شما در این نوع سفر با ویزای اجتماعی نمی توانید در مالزی کار کنید و اجازه کار برای شما صادر نمی شود.

یکی دیگر از روش هایی که شما می توانید در مالزی اقامت بالای یک سال داشته باشید , ویزای تحصيلی می باشد.شما می توانید با ثبت نام در مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه يا کالج های مالزی ویزای تحصیلی این کشور دریافت کنید .در مرحله اول برای دانشجویان ویزای با مدت یک سال می باشد که بعد از آن شما می توانید ویزای خود را تمدید کنید.اگر شما ویزای تحصیل در مالزی دارید و قصد کار کردن در مالزی دارید باید از اداره ی مهاجرت مالزی اجازه کار بگیرد و در صورت کسب اجازه از این سازمان،می توانید کار پاره وقت داشته باشید.هزینه ویزای دانشجویی ۲۰۰ دلار در سال اول می باشد که برای سال های بعد و تمدید آن  به ۵۰ دلار می رسد.

روش دیگر برای اقامت های بلند مدت و ۱۰ ساله در مالزی از طریق اقامت به عنوان کشور دوم صورت می گیرد.در این روش اقامت برای فرد علاقمند و فرزندان اقامت ۱۰ ساله صادر می گردد که حتی فرد متقاضی یا همسر او پدر و مادری بالای ۶۰ سال داشته باشند آنان نیز می توانند اقامت مالزی را به صورت همراه دریافت نمایند .یکی دیگر از نکات مثبت این روش این می باشد که خرید خودرو، وام بانکی و نیز بیمه های درمانی به شما تعلق میگرد.

اگر قصد اقامت در مالزی از طریق ویزای کار در این کشور دارید ,اخذ و دریافت آن کمی دشوار می باشد و شما می توانید با ویزای که در سطر بالا توضیح داده شده راحت تر بتوانید اقامت در این کشور بگرید.

پیشنهاد ما برای علاقه مندان به اقامت در مالزی این می باشد که قبل از تصمیم به اقامت های ۱۰ ساله که خانه دوم خود بدانید ,یک سفر کوتاه به این کشور سفر کنید.زندگی و هزینه و مخارج در مالزی نسبت به کشور های اروپایی بسیار کمتر می باشد و فرهنگ مردم این کشور تفاوت زیادی ندارد با کشور ایران.مالزی سالانه مقصد گردشگران و توریست های زیادی می باشد.

برای اطلاعات بیشتر برای اقامت در مالزی و همچنین تحصیل در این کشور با ما تماس بگیرید.