مهاجرت به یونان

اقامت یونان

 

اگر شما قصد اقامت در یونان دارید باید طبق قانون های این کشور عمل کنید تا برای شما ویزا صادر شود.اگر شما قصد اقامت در اروپا دارید می توانید با مهاجرت به یونان ,اقامت در اروپا بگیرید.

یونان در جنوب شرقی اروپا و جنوب شبه جزیره بالکان قرار دارد که این کشور در جنوب و شرق به وسیله دریای اژه احاطه شده و از غرب به دریای یونان محدود شده است.کشور یونان زادبوم دموکراسی، فلسفه غرب، بازی‌های المپیک می باشد.

کشور یونان در حال حاظر جزء کشورهای در حال توسعه می باشد .این کشور از اعضای اتحادیه اروپا و همچنین عضو اتحادیه اقتصادی و پولی اتحادیه اروپا می باشد که یکی از منبع در آمد زدایی این کشور صنعت گردشگری می باشد.

اگر شما قصد تحصیل در یونان ,اقامت در یونان دارید می توانید در این کشور اقامت کنید,یکی از راههای اقامت در یونان تمکن مالی در این کشور می باشد.

مدارک لازم جهت اقامت تمکن مالی:

۱-پاسپورت
۲-گواهی شغلی {مدارک شرکت:
روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، آگهی تغییرات، اساسنامه، فیش واریز مالیات، لیست بیمه شرکت
یا برای مشاغل آزاد جواز کسب}
۳-ارایه گواهی سهام شرکت که نشان دهنده میزان سود دهی سهام باشد.
۴-حساب بانکی در ایران و یا خارج کشور با معادل یورو (بخصوص حساب سپرده بسیار موثر است)
۵-اجاره نامه مستغلات که محضری ثبت شده باشد.
۶-میزان حقوق و دستمزد: فیش حقوقی معتبر که به همراه مالیات برحقوق تایید کننده آن باشد
۷-حکم بازنشستگی و فیش حقوقی آن
۸-هرگونه اسناد مالکیت که نشان دهنده تمکن مالی باشد
۹-اثبات هرگونه درآمد دیگر
۱۰-۴ قطعه عکس
۱۱-شناسنامه متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
۱۲-عدم سوء پیشینه برای متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
۱۳-گواهی سلامت که به تایید سفارت یونان رسیده باشد

نکته قابل توجه و مهم این می باشد که برای ارسال این مدارک شما باید مدارک را ترجمه کنید و همچنین مهر دادگستری و وزارت خارجه هم داشته باشد.

 

یکی دیگر از راههای اقامت و مهاجرت به یونان خرید ملک در یونان می باشد.اگر قصد اقامت در یونان دارید می توانید ملکی به ارزش ۲۵۰/۰۰۰ یورو در یونان خریداری کنید تا بتوانید در کشور یونان اقامت داشته باشید.اگر شما در یونان ملک به ارزش که گفته شده خریداری کنید ,در مرحله اول برای شما اقامت ۵ ساله صادر می شود و  و هر ۵ سال با حفظ سرمایه فوق قابل تمدید می باشد.

 

روش سوم برای اقامت در یونان تاسیس شرکت ایرانی در یونان می باشد.اگر شما برای اقامت در این کشور از طریق تاسیس شرکت ایرانی که ۱۰۰ درصد سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد انجام دهید ,برای شما در سال اول تاسیس شرکت اقامت دو ساله و پس از آن هر ۳ سال تمدید می شود.

 

شرایط لازم برای تاسیس شرکت در یونان

۱-روزنامه رسمی آگهی تاسیس شرکت ایرانی
۲-ترجمه اساسنامه
۳-گواهی از ثبت شرکتها مبنی بر اینکه شرکت فعال است
۴-صورتجلسه هیات مدیره مبنی بر تاسیسSister company در یونان و انتخاب دو مدیر برای شرکت یونانی
۵-کلیه مدارک به زبان انگلیسی و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد.