شرایط جدید ویزای تحصیلی در ایتالیا

با توجه به اینکه شرایط اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا مدتی است تغییر کرده است هر فرد می بایست با مراجعه به سفارت ایتالیا برای هر مقطع تحصیلی در این کشور، به ارائه ی ضمانت نامه مالی بپردازد که برای هر سال تحصیلی  ۵۸۱۸ یورو می شود. این قانون برای سال تحصیلی ۲۰۱۵- ۲۰۱۶ اعمال می گردد.

Apply-Italy

برای تحصیل در ایتالیا مبلغ مورد نظر می تواند در حساب دانشجو و یا در حساب اولیای وی باشد.

اگر قصد تحصیل در مقطع ارشد دارید باید حسابتان  ۱۱۰۰۰ سرمایه داشته باشد اما برای دوره دکتری ۶ ساله این مبلغ به ۳۴۹۰۸ یورو افزایش می یابد.

شرایط پیشین بدین صورت بود که فرد می بایست هر فرد برای هر سال حداقل ۴۰۰۰ یورو در حساب والدین و ۲۰۰۰ یورو در حساب خود داشته باشند که به دلایلی این قانون منسوخ شده و قانون اول در حال حاضر اعمال شده است.