شرایط جدید دوره دکتری در اتریش چیست

همانطور که می دانید دانشگاه اتریش به طور بین المللی به پذیرش دانشجویان می پردازد که دانشجویانی ازا یران نیز برای این منظور روانه این کشور می شوند.

PhD-Student

برای پذیرش در دوره دکتری در اتریش باید شرایط زیر وجود داشته باشد

دانشجو می بایست فارغ التحصیل یکی از دانشگاههای روزانه، پیام نور و آزاد در مقطع ارشد باشد

تدریس در مقطع دکتری به زبان انگلیسی است اما نیازی به آموزش و نمره آیتلس و … نیست

پذیرش ها متناسب با رشته ای است که دانشجو در آن گرایش ارشد خود را گرفته است. البته در برخی مواد امکان تغییر گرایش وجود دارد.

دانشجو در صورتی که متاهل است و همسرش بیش از ۵ سال در اتریش اقامت داشته و یا والدین ش در این مکان اقامت ۵ ساله داشته است می تواند رشته ی خود را عوض کند.

شهریه ترم به صورت ۳۸۵ تا ۷۵۰ یورو می باشد.

مدت زمان لازم برای پذیرش سه تا شش ماه است. توجه کنید که متقاضیان رشته ی حسابداری و اقتصاد و مدیریت از شرایط ویژه ی خود برخوردارند