شرایط تحصیل در رومانی چیست

شرایط تحصیل در کشور رومانی به شرح زیر می باشد که ما به مهم ترین های آن پرداخته ایم

  • از آنجا که رومانی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا است تحصیل در این دانشگاه از مزایای ویژه ای بر خور است. اول اینکه مدرک این دانشگاه در کل اروپا و کانادا و آمریکا معتبر است و دیگر اینکه امکان انتقال موقت یا دائم در طی دوران تحصیل به دیگر کشورهای اروپایی وجود دارد.

edu-in-Romania

  • اگر دانشگاه رومانی را برای تحصیل انتخاب کنید به راحتی بدون ویزا و تنها با ارائه کارت شناسایی می توانید به دیگر کشورهای اروپایی سفر کنید چرا که افراد ساکن در کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای سفر به سایر کشورها به ویزا نیاز ندارند.
  • دانشجویان رشته پزشکی که در ایران یا سایر کشورها مشغول تحصیلند امکان گرفتن انتقالی به دانشگاه های رومانی را دارند.
  • از اواسط دی ماه تا آخر تیر برای تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی، دانشگاه های رومانی می توانید اقدام کنید.
  • لازم به ذکر است که این دانشگاه در طول سال تنها یکبار دانشجو پذیرش می کند.
  • اگر هنوز موفق نشده اید که مدرک زبان خود را بگیرید نگران نباشید چون برای پذیرش در دانشگاه های رومانی نیاز به مدرک زبان نیست و این یکی از مزایای این دانشگاه در برابر سایر کشورهای اروپایی است.
  • سه زبان علمی رایج در دانشگاه های رومانی انگلیسی، فرانسه و رومانیایی است که بسته به میزان مهارت خود در یکی از این زبانها می توانید دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید و هیچ محدودیتی در انتخاب دانشگاه برای پذیرش ندارید.
  • هزینه های تحصیل و زندگی

هزینه های تحصیل در رومانی بسته به اینکه در چه رشته و چه مقطعی تحصیل می کنید متفاوت است. برای هزینه زندگی نیز قیمت ها با توجه به شهر محل سکونت از ۲۵۰ یورو تا ۳۵۰ یورو متغیر است. برای سکونت در کشور رومانی بسته به نیاز و شرایط مالی خود می توانید هاستل های دانشجویی یا آپارتمان های استیجاری را انتخاب کنید.